Logo Wolthaus witgoed

06 22 46 17 37
Nu bellen! 06 22 46 17 37

Vaatwassers

Alle modellen vaatwassers (zowel inbouwvaatwasser als vrijstaande modellen) die wij leveren zijn zuinig met water en energie, superstil en makkelijk te bedienen. De start- en eindtijd van de wasprogramma’s zijn instelbaar en geven altijd het beste wasresultaat. De onderhoudskosten zijn laag en u krijgt de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Alle onderdelen, reparaties en eventueel vervangende machine vallen binnen deze garantie.

Wanneer onze leveranciers een actie promoten voeren wij deze 1-op-1 door in onze prijzen. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW, installatie bij u thuis of op het werk en wij voeren de oude wasmachine af.

Leveringen in appartementen en woningen met verdiepingen zijn geen probleem. Wij maken namelijk gebruik van een speciale traploper. U hoeft dus niet te helpen sjouwen.

Reparatie van uw vaatwasser

Wolthaus levert niet alleen nieuwe machines. Heeft u problemen met uw vaatwasser dan repareren wij deze graag voor u. Neem contact met ons op zodat wij snel bij u langs komen en vakkundig uw machine repareren.Meer dan alleen maar vaatwassers

Wolthaus repareert en levert naast vaatwassers nog meer huidhoudelijke apparaten.

 

Beschikbare modellen

Onderstaande modellen zijn een een kleine selectie van de vaatwassers in ons assortiment. Als het gewenste model er niet tussen staat kunnen wij deze altijd bestellen, leveren en plaatsen of inbouwen.

[portfolio display_types=true display_tags=false include_type=vaatwassers columns=3 showposts=10 orderby=title]