Reparatie witgoed

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparaten dan hebben wij een monteur die binnen 24 uur na melding bij u thuis de storing komt oplossen. Wij repareren alle merken machines van de categorieën:
Het oplossen van storingen aan afzuigkappen en magnetrons pakken we ook graag met beide rechterhanden aan!

Mochten onderdelen niet voorradig zijn, dan worden deze direct besteld (ca. 2 dagen). Als deze binnen zijn worden deze direct gemonteerd. In dit geval rekenen wij geen extra kosten voor een extra bezoek.
Tip van Nick

Ga niet zelf met een schroevendraaier aan de gang. U kunt het probleem slechts vergroten. Bel ons daarom altijd direct bij een storing. Denk aan pompfilter, kinderbeveiliging of resetten. Regelmatig kunnen wij dergelijke storingen telefonisch oplossen en anders komen we langs.

Is uw apparaat echt op en is reparatie niet meer haalbaar?

Wij doen er alles aan om uw kapotte apparaat te repareren. In sommige gevallen is reparatie duurder dan vervangen. Op dat moment leveren wij nieuwe machines op basis van uw behoefte en wensen.

No cure, no pay!

Koopt u bij ons een nieuwe machine dan wordt het monteurbezoek niet in rekening gebracht want wij hebben uw machine niet kunnen repareren.

Storing aan uw huishoudelijke apparaat?

Bel: 06 10 65 71 63

Van gas naar
een inductie kookplaat?

Meer informatie