Beschikbare modellen

Onderstaande modellen zijn een een kleine selectie van de koelkasten in ons assortiment. Als het gewenste model er niet tussen staat kunnen wij deze altijd bestellen, leveren en plaatsen of inbouwen.
Installatie en afvoer oude apparaat
Wij installeren standaard uw nieuwe apparaat en voeren meteen uw oude apparaat af. Hoe fijn is dat!

Algemene informatie over onze machines

Wolthaus Witgoed levert zowel vrijstaande als inbouw koelkasten als koelvriescombinaties en wijnkoelers. Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van nieuwe koelkasten in bestaande keukens. Wilt u een grotere koelkast in uw bestaande keuken? Wij verzorgen passende oplossingen! Het plaatsen en afvoeren van uw oude koelkast is onderdeel van onze service. Alle koelkasten die wij leveren zijn energiezuinig en stil. Wij vervoeren de koelkasten staand, waardoor deze na levering direct in gebruik kunnen worden genomen.

Inbouw koelkasten

Heeft u een keuken met een inbouw koelkast die niet meer werkt? Na het inmeten van de inbouwmaat leveren wij de nieuwe inbouw koelkast en voeren uw kapotte koelkast direct voor u af. Ook een nieuwe indeling voor uw inbouw koelkast is mogelijk. Het veranderen van de indeling verzorgen wij voor u.
Reparatie van uw koelkast
Wolthaus levert niet alleen nieuwe machines. Heeft u problemen met uw koelkast dan repareren wij deze graag voor u.
Bel 06 10 65 71 63
Bekijk ook onze andere producten
Wolthaus repareert en levert naast koelkasten nog meer huishoudelijke apparaten.