Logo Wolthaus witgoed

06 22 46 17 37
Nu bellen! 06 22 46 17 37

Koelkasten

Wolthaus Witgoed levert zowel vrijstaande als inbouw koelkasten als koelvriescombinaties en wijnkoelers. Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van nieuwe koelkasten in bestaande keukens. Wilt u een grotere koelkast in uw bestaande keuken? Wij verzorgen passende oplossingen! Het plaatsen en afvoeren van uw oude koelkast is onderdeel van onze service. Alle koelkasten die wij leveren zijn energiezuinig en stil. Wij vervoeren de koelkasten staand, waardoor deze na levering direct in gebruik kunnen worden genomen.

Inbouw koelkasten

Heeft u een keuken met een inbouw koelkast die niet meer werkt? Na het inmeten van de inbouwmaat leveren wij de nieuwe inbouw koelkast en voeren uw kapotte koelkast direct voor u af. Ook een nieuwe indeling voor uw inbouw koelkast is mogelijk. Het veranderen van de indeling verzorgen wij voor u.

Reparatie van uw koelkast

Wolthaus levert niet alleen nieuwe koelkasten. Heeft u problemen met uw koelkast dan repareren wij deze graag voor u. Neem contact met ons op zodat wij snel bij u langs komen en vakkundig uw machine repareren.

 


Meer dan alleen maar koelkasten

Wolthaus repareert en levert naast koelkasten nog meer huishoudelijke apparaten.

 

Beschikbare modellen

Onderstaande modellen zijn een een kleine selectie van de koelkasten in ons assortiment. Als het gewenste model er niet tussen staat kunnen wij deze altijd bestellen, leveren en plaatsen of inbouwen.
[portfolio display_types=true display_tags=false include_type=koelkasten columns=3 showposts=10 orderby=title]